Vanuit richting Afsluitdijk/Bolsward/Zurich

Vanuit richting Afsluitdijk/Bolsward/Zurich Afslag Harlingen (hectometer 14,3) rechts eraf. Na 250 meter linksaf op de kimswerderweg richting centrum. Ga na 550 meter, over het spoor, op de rotonde eerste rechtsaf. Onder het viaduct door. Neem na 772 meter op de rotonde eerste afslag rechts naar de grensweg. Op de grensweg na 170 meter eerste afslag rechts naar de Oude trekweg. Na 40 meter aan de rechterkant. U bent gearriveerd!

Vanuit richting Leeuwarden

Afslag Harlingen, direct over de Koningsbrug, rechts eraf. Ga na 450 meter linksaf richting Harlingen-zuid, onder het viaduct door. Neem de tweede afslag(rechtdoor)
op de rotonde de grensweg op. Ga na 175 meter rechtsaf de Oude trekweg op. Na 40 meter aan de rechterkant. U bent gearriveerd!!
Vanuit richting Leeuwarden

U rijdt richting Centrum/Amsterdam/Den Helder. VOOR de brug linksaf de Noorderhaven op. Aan het einde van de Noorderhaven direct rechtsaf over de brug. Direct linksaf richting Noordijs. Met de bocht naar rechts. Aan het einde linksaf de kanaalweg op. Aan de linkerkant heeft u een vaart. Aan het einde van de weg. Na 1 km rechts onder het viaduct door. Neem de tweede afslag op de rotonde naar de Grensweg. Na 170 meter rechts afslaan de Oude Trekweg. Na 40 meter aan de rechterkant. U bent gearriveerd!

Als er nog vragen/ opmerkingen zijn dan hoor ik die graag, 0646687646. Als er niemand is op de Oude trekweg 15 dan ben ik waarschijnlijk onderweg naar de boot.