24 uur bewaking

U kunt er zeker van zijn dat u uw auto veilig kunt parkeren en met een veilig gevoel heerlijk van uw vakantie kunt genieten. Het terein en de stalling is 24 uur per dag bewaakt. 's-Nachts sluit het terein d.m.v. een hek.

De stalling beschikt over 50 overdekte parkeerplaaten en 170 buiten parkeerplaatsen.

Parkeertarieven

Overdekt parkeren:
€ 6,00 per kalenderdag, € 75 per maand

Buiten parkeren:
€ 5,00 per kalenderdag, € 65 per maand


Parkeren IN het parkeervak.

Voordelig en lang parkeren.

Als u langer dan een week parkeert dan brengen we 1 dag niet in rekening. Bijvoorbeeld: Vrijdag t/m vrijdag is 7 dagen betalen i.p.v. 8 dagen betalen.

Ook kunt u voor langere tijd uw auto bij ons stallen. Als u bijvoorbeeld op het eiland woont/ werkt en een auto aan de wal heeft staan. Wij hebben geen sleutel nodig. Er is een mogelijkheid om uw fiets hier te stallen zodat u met de fiets van uw huis/werk op de boot kunt, uw auto pakt en visa versa.

Gratis pendeldienst!

Stenenman brengt u gratis naar de veerboot
Harlingen - Terschelling/ Vlieland


Baggage en passagiers zoveel mogelijk af zetten bij de terminal alvorens te parkeren. Als daar genoeg tijd voor is. 30 minuten of meer voor vertrek van de boot is ruim op tijd.

Pendeldienst heen en terug gratis. Pendelbusje rijdt af en aan... niet op een bepaalde tijd.

Als u weer opgehaald wilt worden. Bij voorkeur het 06 nummer pas bellen als u klaar staat op de plaats van afhalen. Liever NIET vanaf de boot of het eiland.

Bij voorkeur contant te betalen bij het parkeren.